Organisatie

Totaalleverancier van disposables en verpakkingen
Werkt u in een hotel, bungalow- of attractiepark, restaurant, cateringbedrijf, koffiebar of convenience shop? Werkt u veel met (liefst duurzame) disposables en verpakkingen voor het eten en drinken dat u aanbiedt? Wilt u niet alleen standaardproducten, maar ook unieke innovaties? En wilt u niet met tig van verschillende leveranciers moeten dealen?

One stop shop vol innovaties en duurzame artikelen
Gebruik Bunzl Foodservice dan als one stop shop voor al uw non-foodproducten. Met ruim 16.000 artikelen kunnen wij aan vrijwel elke vraag voldoen. Van standaardproducten tot unieke innovaties. Van milieubewuste borden, bekers en bakjes tot diervriendelijke guest supplies. Van een grote range to-go-verpakkingen tot zuinige schoonmaakmiddelen. En van servet tot strijkplank. U kunt het zo gek niet bedenken. En wilt u daar uw eigen logo op? Dat kan! Onze chauffeur levert het vervolgens bij u af.

Duurzaamheid voorop
Duurzaam ondernemen vinden wij heel belangrijk. Daarom bieden wij naast vele milieubewuste artikelen, ook prachtige concepten aan. Mooie samenwerkingen waaraan u ook mee kunt doen voor een betere wereld, zoals Clean the World, Join the Pipe.

Service op maat: van EDI tot iDeal.
Werkt u in een grote of complexe organisatie? Dan helpen wij u met een heel team van medewerkers. Maar ook een kleine foodtruck of bed & breakfast kan bij ons bestellen. Via onze webshop kunt u snel bestellen en – indien gewenst – betalen met iDeal. Service op maat!

Wereldwijd succesvolle speler: internationaal netwerk en grote inkoopvoordelen
Bunzl Foodservice is onderdeel van Bunzl plc. We hebben daardoor een groot, internationaal netwerk én de mogelijkheid om door heel de wereld te leveren. Een ander voordeel: wij kunnen in grote volumes produceren en inkopen. Op maat gemaakt of bedrukt, innovatief en duurzaam. In Nederland heeft Bunzl 10 vestigingen met elk een eigen specialisatie. Vanuit Bunzl Foodservice verzorgen we de totale supply chain van non-foodproducten voor alle bedrijven die zich begeven in de wereld van eten, drinken en slapen.

Een compleet non-food assortiment
Ons assortiment bestaat onder andere uit verpakkingsmaterialen, disposables, chemie (reiniging), hygiëneproducten, guest supplies, hotel equipment, tafelaankleding, glaswerk, porselein en bestek. Laat u inspireren op onze webshop: www.bunzlonline.nl

Meer informatie? Bel 036-5478600 of mail naar info@bunzl.nl.