Peeze

“Bunzl is voor ons geen leverancier. Wij zien elkaar als partner. Een betrouwbaar bedrijf dat actief meedenkt in oplossingen en nakomt wat afgesproken is. Daarnaast is het prettig dat zij altijd goed bereikbaar zijn bij vragen en calamiteiten.
De uitgebreide lijn met duurzame producten (Bewust Bunzl) heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding, wat goed bij Peeze aansluit. Kortom, een prima samenwerking welke we de komende jaren verder zullen uitbreiden.”

Peeze logo

Peeze

Peeze koffie is in meerdere opzichten bijzondere koffie. Een combinatie van een ambachtelijke benadering, het gebruik van alleen de allerbeste koffiebonen, de hoogste kwaliteit tijdens het productieproces en een duidelijke keuze voor duurzaamheid.

 

 

Zo is de branderij in Arnhem één van de meest moderne en milieuvriendelijke koffiebranderijen van Europa. Door slimme technieken wordt veel energie en water bespaard en is de productie geheel CO2 neutraal. Daarnaast wordt er enkel ‘duurzame koffie’ ingekocht (o.a. Max Havelaar, BIO en Rainforest Alliance) en wordt constant de balans gezocht tussen kwaliteit, mens en milieu.

Kwaliteit en duurzaamheid in de gehele keten, staan centraal in het beleid en filosofie van de organisatie. Het uiteindelijke resultaat is een kopje koffie om van te genieten, waarbij wij de wereld om ons heen niet vergeten. Ook dat vinden wij een vorm van goede smaak.