Hotel Spelderholt

"Hotel Spelderholt is enthousiast over de samenwerking met Bunzl. Het assortiment is divers en vernieuwend en daarnaast verlopen de contacten uiterst plezierig. Bunzl is voor Hotel Spelderholt een goede aanvulling in de bedrijfsvoering!"


Hotel Spelderholt, professionele zorg, comfort en gastvrijheid!

In een prachtige omgeving op de Veluwe en onderdeel van het lommerrijke landgoed
Parc Spelderholt staat Hotel Spelderholt voor gasten die willen genieten van een heerlijke vakantie samen waarbij de zorg even aan ons wordt overgelaten. En dat kunnen we, in ons hotel bieden wij u 24 uur per dag verpleegkundige zorg.

Voor ons is het belangrijk dat u naast optimale zorg ook een aangenaam verblijf zult hebben. De comfortabele kamer waar u in zult verblijven is ruim en licht opgezet en voorzien van een badkamer en balkon. Verder  beschikken wij over een uitstekend restaurant waar onze koks u dagelijks verblijden met culinaire verrassingen, welke ook aangepast kunnen worden aan eventuele diëten en allergieën.

Op Parc Spelderholt kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten die wij te bieden hebben. Naast de prachtige bosrijke omgeving met vele mogelijkheden, beschikken wij in het hotel over een aangepast en verwarmd zwembad, een fitnessruimte en een gezellige  loungebar.

Gedurende uw verblijf in Hotel Spelderholt zult u te maken krijgen met jongeren met een functiebeperking. Parc Spelderholt is een ontwikkelingscentrum voor jongeren met een functiebeperking die gedurende een traject van gemiddeld twee en half jaar zowel woon- als werkvaardigheden leren. De zorg zal verricht worden door professionals, waarbij de studenten hen gastvrij en servicegericht zullen ondersteunen.