HMS Host

"HMSHost werkt al jaren samen met Bunzl op het gebied van non-food. Bunzl is voor HMSHost een betrouwbare partner als het gaat om opslag en distributie van onze customized producten. Daarnaast is Bunzl altijd bereid om mee te denken en hulp te bieden bij het ontwikkelen van producten met een persoonlijke uitstraling. Alles bij elkaar een business partner om trots op te zijn!"

 
HMSHost op Schiphol
Amsterdam Airport Schiphol is door reizigers uitgeroepen tot de nr. 1 luchthaven van Europa, daarnaast één van de belangrijkste luchthaven-gateways, met ruim 50 miljoen reizigers per jaar. HMSHost exploiteert ruim 75 restaurants en horecapunten op Schiphol, waaronder Bread!, East Bar & Bites, Park Café, Dutch Kitchen & Bar en Bubbles Seafood & Wine Bar. Deze verkooppunten variëren van zelfbediening en counterservice tot bediening. Een aantal van deze locaties is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag geopend.
Samen met ruim 1400 enthousiaste collega’s bieden wij onze gasten, naast een uitstekend horecaproduct, gastvrijheid en een goede service. Welke locatie u ook bezoekt op Schiphol, overal willen wij u een culinaire beleving meegeven waarbij verse bereiding met lokale producten, persoonlijke aandacht en duurzaamheid centraal staat. Zo worden in de Dutch Kitchen typisch Nederlandse gerechten zoals poffertjes en kibbeling bereid. Vindt u in het Fair Taste Café een ruim aanbod van Fairtrade producten. En wordt u in Café Chocolat verleid door chocolade in alle varianten.