De Believe Roadmap

Jouw roadmap voor het verduurzamen van verpakkingen en disposables

Met alle uitdagingen die we dagelijks aangaan op het gebied van verpakkingen en disposables, moeten we vanaf nu voldoen aan de wetgeving van Single Use Plastics (SUP). 

Tegenwoordig kijken we allemaal door de duurzame bril. Echter kan deze bril voor iedereen een andere sterkte of kleur glazen hebben. Alle versies van media brengen het onderwerp ‘’sustainability’’ of ‘’duurzaam ondernemen’’ onder de aandacht. Dit maakt het wellicht moeilijk om keuzes te maken met betrekking tot verduurzamen.

Om deze reden heeft Bunzl voor jou de Believe Roadmap gelanceerd. Aan de hand van diverse duurzame uitgangspunten (zoals Reduce, Re-use en Resources) krijg je handvatten geboden om jouw eigen MVO-beleid met betrekking tot de verpakkingen en disposables zo veel mogelijk sturing en diepgang te geven.

De Believe Roadmap gaat je helpen bij het samenstellen en bepalen van een assortiment milieubewuste verpakkingen en disposables dat matcht met de duurzame identiteit van jouw onderneming.

Wil je meer informatie of kan je niet wachten om met de Believe Roadmap aan de slag te gaan? Neem dan contact op met jouw contactpersoon bij Bunzl Foodservice of onze Customer Sales afdeling via 036-5478666 of info@bunzl.nl.

Bekijk de preview alvast hier: PREVIEW_BRM_GUIDE.pdf