Horecava 2022

Bekijk blurring door een andere bril

In de wereld van food neemt blurring steeds grotere vormen aan. In horeca-outlets is van alles te koop, in de supermarkt openen koffiecorners, hotels openen versmarkten… Blurring is geen trend, het is here to stay! Van 10 tot en met 13 januari 2022 staan we op de Horecava (stand 01.224) en  tonen we horeca-ondernemers unieke innovaties in hotellerie, leisure, to go, catering en home delivery. 

Kansen in een veranderende markt: kijk door een andere bril
Als Horecava-bezoeker ben je op zoek naar kansen. Hoe verover of behoud je een stevige plek in een veranderende markt? Gasten komen niet alleen even hun maag vullen; klanten komen niet alleen geld uitgeven. Ze hebben hoge verwachtingen. Het gaat om beleving, een fijne sfeer, kwalitatieve en verse producten. De klant wil een ervaring opdoen. En dat is precies wat Bunzl doet op de Horecava: de zintuigen prikkelen. Een beleving creëren. Bezoekers van de Bunzl-stand worden uitgedaagd door een andere bril te kijken. Door anders te kijken, anders te denken en anders te doen, opent zich een hele nieuwe wereld. 

Blurrend Bunzl
Er vindt een hele logische ontwikkeling plaats in de markt. De grenzen tussen foodservice en foodretail vervagen steeds verder. Onze specialisten staan daarom klaar om hierop in te spelen door jou de beste oplossing te bieden. 

Innovaties op de Horecava
Bunzl laat op de Horecava veel noviteiten zien: nieuwe producten, digitale innovaties, slimme oplossingen voor de groeiende markten van to-go en thuisbezorging, volledig ontzorgende concepten voor hospitality, leisure, foodretail en food-industry. Ook duurzaamheid is een belangrijk thema op de Bunzl-stand, waar de bezoeker kan uitzoeken hoe duurzaam hij onderneemt. 

Bunzl
Bunzl is in Nederland vertegenwoordigd met negen bedrijven. Bunzl Foodservice is marktleider op het gebied van non-food artikelen aan de gehele foodservicesector. Het assortiment bestaat o.a. uit hotelbenodigdheden, verpakkingen, disposables, hygiëneartikelen, guest supplies, glaswerk, servies en tafelaankleding. Wij maken onderdeel uit van Bunzl plc, een wereldwijde organisatie in distributie en outsourcing van facilitaire producten.