Verive: ons eigen merk duurzame alternatieven

22 juni 2021

Yes, Verive is here! Wij helpen je de beste beslissingen te nemen als het gaat om duurzame alternatieven voor voedselverpakkingen en disposable servies. De Verive producten zijn afgestemd op de Single Use Plastics wetgeving die van kracht wordt vanaf 3 juli a.s. Dus je kan met een gerust hart shoppen!

Bestek
Houten en bamboe bestek: het alternatief voor kunststof bestek dat vanaf juli 2021 wordt verboden. Ons assortiment houten en bamboe bestek heeft een mooie en stevige afwerking en is composteerbaar na gebruik. Het houten bestek bieden wij overigens ook individueel verpakt aan, zodat je als bedrijf in lijn blijft met de SUP wetgeving en tegelijkertijd veilig en verantwoord kunt heropenen.  

Borden
Bagasse borden: een uitstekende keuze om de kunststof borden voor te vervangen, die vanaf juli 2021 verboden zijn. Onze stijlvolle en stevige bagasse borden zijn vetbestendig en composteerbaar na gebruik. Een echte must-have voor duurzaam disposable servies.

Drankjes
Papieren drinkrietjes: jouw alternatief voor kunststof rietjes. Onze papieren drinkrietjes zijn 4-laags en bewust gekozen met jouw drankjes in gedachte. De rietjes zijn te verkrijgen in verschillende maten en hebben verschillende certificeringen. Denk hierbij aan No-Fizz en EN13432 (composteerbaarheid). Perfect voor jouw duurzame verpakkingsassortiment.

Takeaway
Kartonnen maaltijdboxen: de maaltijdbox met een coating op waterbasis. Deze mag niet ontbreken als duurzame verpakking voor jouw overheerlijke afhaal- en bezorggerechten. Kies de maat die het beste bij je gerecht past. Met een goede vouwsluiting zijn deze boxen gemakkelijk mee te nemen tijdens de bezorg- of afhaalreis. Composteerbaar na gebruik.

We staan klaar om je te helpen
Als het gaat om duurzame voedselverpakkingen en eenmalig servies of disposables is er geen one-size-fits-all-aanpak. Wij helpen je de beste keuzes te maken om zo je ambities met betrekking tot duurzaamheid te bereiken. Checkt it out! www.store.verive.eu

Meer weten over SUP wetgeving?
Bekijk dan onze brochure: Single Use Plastics NL BFS.pdf

Behoefte aan een uitgebreide inspiratiesessie om kennis te maken met het Verive assortiment? Neem dan vrijblijvend contact op met jouw contactpersoon bij Bunzl Foodservice of onze Customer Sales via onderstaande gegevens.

Telefoonnummer: (0)36 - 547 86 66
E-mailadres: info@bunzl.nl