Suites worden persoonlijke spa’s bij Karel V

4 juni 2019

In het Utrechtse Grand Hotel Karel V draait alles om het welzijn van de gast. Met volop wellnessfaciliteiten en met een unieke binnentuin die geldt als het best bewaarde geheim van Utrecht. Ook op de kamers staat luxe verwennerij voor de gast voorop. In de zoektocht van Karel V naar bijzondere manieren om de gastbeleving nog verder te vergroten, kwam het hotel Bunzl Foodservice tegen. Met hun innovatie Skinjay bood Bunzl precies de unieke toevoeging waar Karel V naar op zoek was. Via deze samenwerking toverde Karel V alle suites in één handomdraai om tot heerlijke spa’s.

Van hotelkamer tot spa met Skinjay 
Veel hotels zoeken naar manieren om hun gasten positief te verrassen. Skinjay is daar een goed antwoord op. Dit snel te monteren apparaatje is een unieke innovatie voor onder de douche. Het past op alle douches met een mengkraan en tovert de douche letterlijk in een handomdraai om in een spa. De capsules verspreiden 8 minuten lang etherische oliën in het douchewater, waardoor gasten zich direct in een heerlijke spa wanen. Een unieke innovatie, die in Nederland exclusief verkrijgbaar is bij Bunzl Foodservice, specialist in hotel- en horecabenodigdheden.

Een unieke beleving voor de gasten van Grand Hotel Karel V
Bij vijfsterrenhotel Karel V, gevestigd in een veertiende-eeuws klooster in hartje Utrecht, draait alles om de verzorging van de gast. Dat was dan ook de reden dat het hotel ervoor koos om samen te gaan werken met Bunzl Foodservice. Ineke ’t Hart, Executive Housekeeper van Grand Hotel Karel V legt uit: “Wij willen een unieke beleving bieden aan onze gasten, en werken daarbij graag samen met partners die meedenken over het neerzetten van een bijzondere ervaring. De Skinjay capsules voor in de badkamer zijn een schot in de roos. We zijn heel blij dat we dit exclusieve concept aan kunnen bieden aan onze gasten.”

Over Bunzl Foodservice
Bunzl Foodservice is marktleider op het gebied van non-food artikelen aan de gehele foodservicesector. Het assortiment bestaat o.a. uit hotelbenodigdheden, verpakkingen, hygiëneartikelen, guest supplies, restaurantbenodigdheden en (duurzame) disposables. Bunzl is altijd op zoek naar nieuwe concepten waarmee klanten zich kunnen onderscheiden op het gebied van gastbeleving, duurzaamheid en efficiënte bedrijfsvoering. In Nederland is Bunzl Foodservice exclusief distributeur van Skinjay.