Profiteer van de tijdelijke Tork Xpressnap Fit® actie

16 september 2020

Hoe efficient en hygienisch is uw servetoplossing?


Ontdek Tork Xpressnap Fit® !
Werk met Tork Xpressnap Fit– een servetsysteem dat ontworpen is om tijd en ruimte te besparen, maar ook optimale hygiëne biedt.

Gasten raken alleen het servet aan dat ze uit de dispenser halen. De servetten zitten in een gesloten dispenser, zodat deze niet vuil worden. De vulindicator laat zien wanneer de dispenser bijgevuld moet worden, zodat er altijd servetten beschikbaar zijn. Zo zit u nooit meer zonder servetten tijdens de drukke momenten van de dag.

De Xpressnap Fit dispenser is gemaakt van robuust kunststof die makkelijk te reinigen is na elke maaltijd. Elke dispenser heeft een AD-a-Glance®-reclamevenster dat u kunt gebruiken om uit te leggen welke hygiënemaatregelen u in uw restaurant heeft getroffen. 

Tot slot worden de servetten worden één-per-keer gedoseerd. Zo reduceert u het gebruik. Bovendien draagt het comprimeren van servetten bij aan minder transportuitstoot.

Tork actie
Nieuwsgierig naar de Xpressnap Fit dispensers van Tork? Maak dan gebruik van onze actie: bij aankoop van 1 collie Xpressnap Fit servetten ontvangt u 2 Xpressnap Fit dispensers gratis*!  

Klik hier en ga snel naar de actie of neem contact op met uw accountmanager bij Bunzl.

Promotievoorwaarden:
* Looptijd: september t/m november 2020. Niet i.c.m. andere acties. 4320 servetten in een doos.