Nieuwe catalogus vol hotel equipment

10 september 2018

Na eerder dit jaar al 3 nieuwe catalogi te hebben uitgebracht, lanceert Bunzl Foodservice nu de nieuwe Hotel Equipment catalogus! 84 pagina’s boordevol artikelen om uw hotelkamer, badkamer, vakantiebungalow of gastenverblijf in te richten.

Alles voor uw hotelkamer, badkamer, lobby en housekeeping
Haardrogers, spiegels, toiletborstels en douchegordijnen voor de badkamers. Prullenmanden, slippers, kofferrekken en kledinghangers voor in de hotelkamers. Maar ook producten voor de lobby, schoenpoetsmachines voor in de gangen en een grote selectie schoonmaakwagens en trolleys voor de afdeling Housekeeping. Het staat allemaal in deze catalogus.

Mooie aanvulling op de Guest Supplies catalogus
Key Account Manager Hans Vos: “Wij staan bekend om onze grote collectie guest supplies, waar we eerder dit jaar een catalogus vol nieuwe collecties van lanceerden. Maar niet iedereen weet dat wij nog veel meer hotelbenodigdheden leveren. Wij hebben ons assortiment met equipment grondig onder de loep genomen en kunnen vrijwel alles leveren voor de inrichting van een hotelkamer of bungalow. Standaard, maar ook bedrukt met naam of logo. Dit alles hebben we gebundeld in een mooie catalogus. Daar hebben we ook een paar innovaties in opgenomen die voor mooie upselling-mogelijkheden zorgen. Uiteraard blijft het assortiment steeds in ontwikkeling, houd dus goed onze website in de gaten.”

Blader door de catalogus of bestel een exemplaar
U kunt de nieuwe Hotel Equipment catalogus online doorbladeren. Liever een mooi gedrukt papieren exemplaar? Vraag hem direct aan.

Uiteraard vindt u het hotel equipment assortiment ook in de webshop.

Eerder dit jaar verschenen de volgende catalogi van Bunzl:

Benieuwd naar deze assortimenten? Vraag de catalogi dan direct aan.