Nieuw coronavirus

19 februari 2020

Het zal u niet ontgaan zijn dat China is getroffen door het coronavirus. De huidige situatie blijft momenteel helaas nog steeds erg onzeker. Bunzl Foodservice hoopt uiteraard dat de Chinese autoriteiten het coronavirus snel onder controle krijgen.

De omstandigheden rondom het coronavirus raken Bunzl Foodservice indirect ook. Een deel van ons disposables assortiment is afkomstig uit China. De meeste Chinese fabrikanten zijn nog steeds gesloten of hebben de werkzaamheden gedeeltelijk kunnen hervatten, waardoor levertijden mogelijk oplopen. Naar verwachting zullen de meeste fabrieken hun deuren in februari en maart heropenen.

Dit betekent dat we achter de schermen intensief bezig zijn om anticiperende maatregelen te treffen.
Onze afdeling Inkoop is vrijwel dagelijks in contact met diverse fabrikanten omtrent de beschikbaarheid, levertijden en inkooporders van onze producten. Onze huidige voorraden houden wij nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat we de vraag van onze bestaande relaties zoveel mogelijk kunnen blijven invullen.

Wij hopen uiteraard dat onze relaties hier zo min mogelijk hinder van ervaren. Mocht er problematiek ontstaan om welke reden dan ook, dan zullen wij direct schakelen met onze relaties en gezamenlijk zorgen voor een passende oplossing.

Wij vertrouwen op uw begrip in deze. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie, dan kunt u zich wenden tot uw contactpersoon bij Bunzl Foodservice.

Alvast bedankt namens,


Frank van Roosmalen
Managing Director


Bunzl Foodservice
Rondebeltweg 82, 1329 BG
Almere (The Netherlands) 
+31 (0)36 5478600 

info@bunzl.nl