Extra gebruiksgemak voor Bunzl-klanten

12 december 2018

11 december 2018 – Op online gebied ziet de B2B-wereld er soms nog steeds anders uit dan de B2C-wereld. Maar als u inkoper bent bij een bedrijf, verwacht u hetzelfde bestelgemak als thuis, wanneer u een nieuwe tv of een fijn boek aanschaft. Dat was één van de redenen voor Bunzl Foodservice om betalen met iDeal en creditcard mogelijk te maken in hun zakelijke webshop.

Wens van de markt: snel betalen, snel leveren
Tot nu toe was de webshop van Bunzl alleen toegankelijk voor klanten. Grotere bedrijven, die het liefst bulkverpakkingen aangeleverd kregen. Levering was pas mogelijk na de aanmaak van een klantaccount. Maar onder andere door de groei van het aantal kleinere convenience shops en koffiebars, zag Bunzl dat er steeds meer behoefte was aan kleinere bestellingen en vooral snelle leveringen. Vind je online een mooie aanbieding? Dan wil je die ook meteen kunnen kopen, zonder eerst een account te hoeven aanmaken en wachten tot je een inlogcode hebt ontvangen.

Direct bestellen en betalen via iDeal en creditcard
En dus werd betalen via iDeal en creditcard mogelijk gemaakt. Ziet een bezoeker van Bunzlonline.nl nu een mooi aanbod? Dan kan hij dat direct bestellen. Na betaling heeft hij het artikel binnen 2 werkdagen in huis.

Een mooie aanvulling op de service van deze one-stop-shop in non-foodproducten zoals disposables, verpakkingen, guest supplies en hygiëneproducten.

Over Bunzl Foodservice
Bunzl Foodservice is marktleider op het gebied van non-food artikelen aan de gehele foodservicesector. Het assortiment bestaat o.a. uit hotelbenodigdheden, verpakkingen, hygiëneartikelen, guest supplies, restaurantbenodigdheden en (duurzame) disposables. Onder andere te bestellen via de webshop op www.bunzlonline.nl