Blog: Personaliseren kun je leren

12 maart 2019

Producten kunnen aanbieden die helemaal passen binnen uw wensen. Een beker met een eigen logo of een shampoo fles in uw huisstijl. Waar is het voor, wat zijn de mogelijkheden en vooral, wat kan er mee bereikt worden? Bent u hier ook benieuwd naar? Lees dan snel verder!

Het personaliseren van artikelen kan uw imago een flinke boost geven door een private label toe te voegen. Klanten zien uw naam vaker langskomen en zullen hierdoor uw naam beter onthouden. Het is om deze reden ook een goede manier om uw logo, bedrijfsnaam of marketingboodschap te communiceren naar de klanten. 

Maar wat is er dan allemaal mogelijk, vraagt u zich misschien af. Denk bijvoorbeeld eens aan een shampoo, conditioner, bad- en douchegel, bodylotion, badzout, zeep, slippers, badjassen en kammetjes. Dat zijn alleen maar de mogelijkheden voor onze Bunzlcosmetics producten. 

De mogelijkheden zijn nog veel breder! Zo kunnen bijna alle disposables van een private label worden voorzien. Mensen zijn veel buiten en onderweg, hierdoor denken ze bij eten dan al snel aan een simpele snack. Zo gaan ze vaak naar de snackbar of take away restaurants. Gemakkelijk en snel hun eten meenemen is van groot belang. Als hier uw merknaam of boodschap opstaat dan is dit een extra vorm van promotie. 

Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van een complete lijn artikelen, afgestemd op de uitstraling van uw bedrijf. Daarbij kunnen wij u uiteraard begeleiden in het proces van artwork en drukproeven. Dankzij onze jarenlange intensieve samenwerking met nationale en internationale relaties, kunnen wij u optimaal adviseren over de mogelijkheden om zo tot een perfecte invulling van uw wensen te komen. Bovendien kan Bunzl Foodservice uw persoonlijk bedrukte producten voor u op voorraad houden en deze voorraad voor u managen. Hierdoor wordt ‘out-of-stock’ voorkomen en bent u in staat uw kostbare tijd efficiënt te benutten.

Er is zoveel mogelijk op het gebied van bedrukkingen, dat wij u vragen contact met ons op te nemen als u geïnteresseerd bent in een private label oplossing. Wij kunnen u veel voorbeelden laten zien om u te inspireren. Daarnaast kunnen wij u bijvoorbeeld ook informeren over milieuvriendelijke producten met logobedrukking, of luxe merkartikelen die gepersonaliseerd kunnen worden. Onze medewerkers adviseren u graag!