Bijdragen aan een duurzaam Utrecht

8 oktober 2018

September 2018 – Geen overnachting, maar de best mogelijke beleving van de stad Utrecht. Dat is wat Utrecht City Concepts haar gasten biedt. Met hotels en appartementen op oer-Utrechtse, historische locaties laat Utrecht City Concepts haar gasten kennismaken met deze prachtige stad. Duurzaamheid is daarbij een groot goed. Met simpele aanpassingen kun je al een groot verschil maken. Daarom kiest Utrecht City Concepts onder andere voor ledverlichting, gebruiken ze een waterbesparend systeem in de hotels, en werken ze met leveranciers die hun waarden delen. Nu heeft Utrecht City Concepts gekozen voor een nieuwe, milieubewuste lijn guest supplies via Bunzl Foodservice.

Duurzaam Utrecht
Utrecht City Concepts koos voor de Anyah-collectie van Bunzl Foodservice. Petra de Munck General Manager van Utrecht City Concepts legt deze keuze uit. “Wij zien het als onze verantwoordelijkheid bij te dragen aan een duurzaam Utrecht. Daarom conformeren we ons aan Green Key. Dit is voor ons niet een lijstje om af te vinken om een certificaat te halen, maar een manier van bedrijfsvoering. Anyah sluit daarop aan. Daarnaast is Anyah ook echt een mooi product. Om te zien, maar ook vanuit dermatologisch oogpunt. Want daar begint en eindigt alles uiteindelijk voor ons: bij de excellente beleving door onze gasten.”

Inspireren en verrassen
Bunzl is trots op de samenwerking. Nigel van der Sluijs, accountmanager bij Bunzl: "Utrecht City Concepts staat voor beleving in de stad Utrecht, en het inspireren en verrassen van hun gasten op innovatieve wijze. Dit is precies wat Bunzl Foodservice wil doen voor haar klanten, op een persoonlijke manier die bij de klant past. Omdat zowel duurzaamheid als het verrassen van de gasten bij Utrecht City Concepts centraal staat, kwamen we uiteindelijk uit op de eco-gecertificeerde Anyah collectie. Die past perfect bij hun strategie en uitstraling.”

De Anyah collectie
Anyah is een milieubewuste collectie guest supplies van hoge kwaliteit. Speciaal ontwikkeld om gasten een verkwikkende boost te geven zonder het milieu uit het oog te verliezen. De cosmeticaproducten in de Anyah-collectie ruiken heerlijk en hebben een goede invloed op huid en haar. Ze voldoen bovendien aan de criteria van Ecocert en het EU-Ecolabel. Ook zijn de verpakkingen in deze lijn zo ontworpen dat ze de CO²-uitstoot verminderen.