Duurzame hotels

Zowel voor Bunzl als voor de hotellerie - een hele belangrijke markt voor Bunzl Foodservice – is het milieu  van groot belang. Veel hotels laten via een milieucertificaat aan de markt merken dat zij milieu hoog in het vaandel hebben staan. Een milieucertificaat, zoals Green Key, Green Globe of Earth Check, toont niet alleen aan dat een hotel zich veel moeite heeft getroost om aan allerlei milieunormen te voldoen, maar is tegenwoordig zelfs bijna onmisbaar om internationale reizigers aan te trekken.

Green Key of Green Globe?

Om hotels goed te adviseren en een assortiment aan te bieden dat past bij de verschillende milieulabels, is Bunzl een samenwerking aangegaan met Duurzame Hotels. Samen kunnen wij u adviseren welk label het beste bij u past en u begeleiden om dit label te behalen.

Bewust Bunzl

Bunzl heeft een groot assortiment milieubewuste producten onder de naam Bewust Bunzl. Van koffiebekers en roerstaafjes tot volumebesparende dispensers en afvalmanagement systemen. Of u nu voor een Green Key of een Green Globe certificering gaat, Bunzl kan u hierbij  prima ondersteunen en u helpen uw milieudoelen te bereiken.

Advies

Heeft u behoefte aan advies bij uw keuze voor een milieucertificaat? Of zoekt u manieren om nog beter aan alle vereiste normen te voldoen? Neem contact op met onze medewerkers via 036-5478666 of via het contactformulier om een afspraak te maken.