Brochures

Het is zover! Bunzl Foodservice heeft drie gloednieuwe catalogi gelanceerd, bestaande uit de volgende assortimenten: To-go, Believe (duurzaam) en Guest supplies. In deze overzichtelijke catalogi vindt u welke producten Bunzl Foodservice aanbiedt per branche.  

To-go catalogus
Heeft u een to-go-outlet en wilt u uw drankjes, snacks en gerechten mooi en praktisch aan uw klant meegeven? In een passend bakje of in een verpakking die uw aanbod vers houdt? In een glas of een beker waar uw klant zijn handen niet aan brandt? U vindt het in ons assortiment to-go-disposables. 

Wij hebben de belangrijkste producten voor on-the-move gebruik voor u gebundeld in een catalogus. Blader direct online!

Believe disposables
Wilt u zo duurzaam mogelijk ondernemen? Bunzl ook! Al jaren streven wij ernaar ons assortiment duurzame producten te vergroten. Van veel disposables en verpakkingen kunnen wij u inmiddels een duurzame variant voorschotelen.

U kunt deze Believe catalogus online doorbladeren.
 
Guest supplies
Of uw gast nu op zakenreis is of een weekendje weg, hij verwacht een warm welkom op zijn hotelkamer. Een nette kamer, een goed bed… en lekkere guest supplies. Verfrissend en verrassend. Guest supplies die een luxe gevoel geven én hebberig maken: “Alles wat ik niet gebruik gaat mee naar huis”. Mooie reclame voor u!

Wij hebben de belangrijkste producten van ons Guest supplies assortiment voor u gebundeld in een catalogus. Blader direct online!

Hotel Equipment catalogus
Wilt u uw hotelkamers, badkamers of bungalows zo inrichten dat uw gast van alle gemakken is voorzien? Bunzl Foodservice levert een totaalpakket equipmentartikelen en hotelbenodigdheden waarmee u alle ruimtes in uw hotel of bungalowpark kunt inrichten. We bundelden dit assortiment in de nieuwe catalogus Hotel Equipment! Blader direct online!

Hard copy?
Wilt u de catalogussen liever hard copy? Dat kan! Vraag hier uw catalogus aan. 

Overige brochures
Vindt onze overige brochures rechtsonder op deze pagina.
(onder het kopje; relevante downloads).