Voedselveiligheid

HACCP en Voedselveiligheid

Voedselveiligheid is cruciaal voor ieder restaurant of horeca-onderneming. U moet voldoen aan de HACCP-wetgeving en uiteraard moeten uw gasten veilig en lekker bij u kunnen eten. Om de veiligheid van voedsel te waarborgen, is een etiketteersysteem van belang.

Kleurcoderen is geld besparen

Bunzl biedt verschillende systemen waarmee u met kleurgecodeerde etiketten de houdbaarheid van uw voedsel kunt controleren. Iedere dag van de week heeft zijn eigen kleur, waardoor u met één blik in de koelkast kunt zien wat het eerste moet worden opgemaakt. Zo worden klaargemaakte producten tijdig, maar niet onnodig weggegooid. Hiermee bespaart u flink op uw kosten.

Meer voedselveiligheid

Naast etiketteersystemen biedt Bunzl nog andere artikelen om de voedselveiligheid te waarborgen:

  • thermometers
  • frituurvet teststrookjes
  • frituurvet testapparaten
  • multicovers
  • bezoekersjassen

Bekijk ons volledige HACCP-assortiment in de webshop