Vaatwasbenodigdheden

Hoe zorgt u dat u uw servies, glaswerk en bestek zo lang mogelijk mooi blijven? Door te zorgen voor goede vaatwasbenodigdheden! Het grootste deel van uw breekbare glas en porselein sneuvelt tijdens het transport of tijdens het schoonmaakproces. Een doordacht traject met de juiste hulpmiddelen kan deze breuk sterk laten afnemen. Niet alleen uw keuze van vaatwasmiddel of transportwagens is hierbij van belang, maar zeker ook uw vaatwas- en transportkorven. Voor een compleet overzicht van onze vaatwasproducten kunt u in onze webshop kijken. 

Bekende merken

Vaatwaskorf of transportkorf nodig? Bunzl levert vaatwaskorven van bekende merken als Cambro en Mammoet. In ons assortiment vindt u:

  • bordenkorven
  • dienbladenkorven
  • universeelkorven
  • vaatwaskorven voor bestek, koppen, bekers/glazen en voetglazen
  • opbouwranden voor korven
  • referentieclips voor vaatwaskorven

Stel uw eigen korf samen

Bunzl heeft reeds een groot aantal korven samengesteld voor de meest gangbare soorten glazen, koppen en borden. Een overzicht vindt u in onze Tableware Catalogus vanaf pagina 210. Mocht uw type er niet bij staan, dan kunt u zelf uw eigen korf samenstellen. Lees hiervoor de instructie in onze Tableware catalogus op pagina 217. U kunt ons uiteraard ook vragen om advies. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Compleet assortiment schoonmaakartikelen

Naast vaatwaskorven, transportkorven en opbouwranden kan Bunzl als totaalleverancier ook in andere behoeften op schoonmaakgebied voorzien. Of het nu gaat om vaatwasmiddelen (chemicaliën), borstels en andere hulpmaterialen, schoonmaakdoekjes, voedselveiligheidslabels en andere HACCP-benodigdheden, Bunzl heeft de kennis en ondersteuning vanuit de fabrieken om voor iedereen een passende oplossing te bieden, met zeer snelle levertijden. Lees meer over het complete assortiment schoonmaakartikelen en hygiëneproducten van Bunzl of kijk direct in de webshop.