Tableware

Op zoek naar mooi porselein, glaswerk of bestek? Voor al uw tableware kunt u terecht bij Bunzl. Kijk in onze e-shop of download de Tableware Catalogus.

Porselein

Robuust servies van bekende porseleinmerken als Churchill, Australian Fine China, Bauscher, Maastricht Porselein en Palmer. Voor ieder budget is er een oplossing. Bovendien zijn er volop bedrukkingsmogelijkheden. Kijk in onze webshop voor een eerste indruk van ons assortiment serviesgoed of download één van onze catalogi, zoals de Tableware Catalogus of één van de "nieuw in het assortiment"-catalogi van onze partner Churchill.

Glaswerk

Mooi glaswerk nodig voor uw restaurant? Voor iedere toepassing, in iedere prijsklasse en gewenste kwaliteit, kunt u een goede keuze maken, aansluitend op uw wensen. Een uitgebreid assortiment bierglazen, wijnglazen, longdrinkglazen, borrelglazen, champagneflutes, karaffen en tumblers. Van prachtige merken als Arc(oroc), Duralex, Durobor, Libbey, Luigi en Rocco Bormioli, Mammoet en Schott Zwiesel. Ook mogelijk met uw eigen bedrukking. In onze webshop vindt u een groot deel van ons assortiment glaswerk. 

Bestek

Vorken, messen, lepels, gebakscheppen, botermesjes, groentelepels, koffielepels, visbestek.. het is allemaal verkrijgbaar in verschillende staalsoorten en afwerkingen. In samenwerking met Amefa en WMF, dé RVS specialisten in Europa, heeft Bunzl een uitgebreid assortiment bestek samengesteld binnen de door Bunzl gestelde kwaliteitseisen. Bekijk het in onze webshop