Tableware

Op zoek naar mooi porselein, glaswerk of bestek? Voor al uw tableware kunt u terecht bij Bunzl. Kijk in onze webshop of download onze uitgebreide Tableware Catalogus. Een greep uit de meest recente toevoegingen op ons assortiment vindt u in de nieuwe brochure Nieuw in het Tableware assortiment.

Servies 

Robuust servies van bekende porseleinmerken als Churchill, Australian Fine China, Maastricht Porselein en Palmer. Naast porseleinen servies biedt Bunzl ook melamine varianten aan. Voor ieder budget is er een oplossing. Bovendien zijn er volop bedrukkingsmogelijkheden. Neem voor een eerste indruk een kijkje in onze webshop.

Glaswerk

Mooi glaswerk nodig voor uw restaurant? Voor iedere toepassing, in iedere prijsklasse en gewenste kwaliteit, kunt u een goede keuze maken, aansluitend op uw wensen. Een uitgebreid assortiment bierglazen, wijnglazen, longdrinkglazen, borrelglazen, champagneflutes, karaffen en tumblers.
Van prachtige merken als Arc(oroc), Duralex, Durobor, Libbey, Luigi en Rocco Bormioli, Mammoet en Schott Zwiesel. Ook mogelijk met uw eigen bedrukking. Voor de onbedrukte glazen kunt u een kijkje nemen in onze webshop

Bestek

Vorken, messen, lepels, gebakscheppen, botermesjes, groentelepels, koffielepels, visbestek.. het is allemaal verkrijgbaar in verschillende staalsoorten en afwerkingen. In samenwerking met Amefa en Pinti Inox, dé RVS specialisten in Europa, heeft Bunzl een uitgebreid assortiment bestek samengesteld binnen de door Bunzl gestelde kwaliteitseisen. Neem een kijkje in onze webshop.