Servies

Servies van de beste porseleinmerken

Servies is sinds 2011 ook verkrijgbaar bij Bunzl. Wij zijn trots op onze samenwerking met bekende porseleinmerken als Australian Fine China, Churchill, Maastricht Porselein en Palmer. Binnen de bestaande assortimenten van de verschillende producenten heeft Bunzl ervoor gekozen om te werken met de hoogst haalbare kwaliteit in de verschillende prijsklassen. Al het aangeboden porselein in het assortiment van Bunzl draagt hierdoor het kenmerk “hotel porselein”.

Chipgarantie

Om kwalitatief aan de hoogste wensen te voldoen, geldt op een aantal artikelen een chipgarantie. Dat wil zeggen: mocht het item door normaal gebruik gaan chippen (afschilferen), dan krijgt u binnen de garantieperiode het item kosteloos opnieuw geleverd. In de Tableware Catalogus staat deze chipgarantie aangemerkt met een speciaal symbooltje. 

Het ene servies is het andere niet

En dat geldt ook voor porseleinsoorten: voor het onderscheid tussen porselein, fine china en vitroporselein verwijzen wij u graag naar de Materiaalspecificaties. Naast de diverse porseleinsoorten vindt u bij Bunzl ook servies gemaakt van melamine. Melamine is sterk, hard en licht, redenen waarom het gebruikt wordt om er buffetschalen van te maken.

Persoonlijke bedrukking

Uw servies voorzien van een persoonlijke bedrukking? Er is een scala aan mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op, wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.