PrimeSource

PrimeSource Catalogus.pdfA-kwaliteit voor een scherpe prijs

Wilt u geld besparen op uw schoonmaak, vaatwas, hygiëneproducten, disposables, folie, zakken, tassen of tape? Kies dan voor PrimeSource. PrimeSource is het eigen merk van Bunzl en staat voor kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Bovendien zijn de producten altijd op voorraad, u komt dus nooit zonder te zitten.

Is PrimeSource geschikt voor mij?

PrimeSource is geschikt voor iedereen die geld wil besparen op zijn hygiëneartikelen, disposables of verpakkingsmaterialen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en de uitstraling van uw keuken en sanitaire ruimtes. PrimeSource staat voor:

  • Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Een ruim en compleet assortiment
  • Een uniforme, hygiënische uitstraling
  • Alle artikelen uit voorraad leverbaar
  • Milieubewust

Complete cleaninglijn

Binnen ons PrimeSource assortiment bieden we een uitgebreide lijn aan professionele, kwalitatieve en milieubewuste schoonmaakproducten voor gebouwonderhoud, de vaatwas en de professionele keuken die u bovendien een aanzienlijke kostenbesparing kan opleveren. Naast de normaal-geconcentreerde dagelijkse reinigers omvat het assortiment ook efficiënte hoogconcentraten. Het resultaat: minder logistiek en minder afval. Bij alle producten wordt de duurzaamheid duidelijk aangegeven in de vorm van het Ecolabel, AISE symbool en/of het Nordic Ecolabel. Bij het samenstellen van de lijn is het gemak waarmee de gebruiker dit assortiment in de praktijk moet kunnen toepassen geen moment uit het oog verloren. Er zijn herkenbare kleuren toegekend aan de producten die horen bij gebouwonderhoud, vaatwas en keukenhygiëne. De kleurcoderingen die vervolgens terugkomen in het schoonmaakplan zijn afgestemd op de kleuren van het product. Daarmee is de kans op procedurefouten in het reinigingsproces geminimaliseerd. Met de juiste hulpmaterialen zoals borstelwerk, sponzen, doeken en werkwagens is het Cleaning assortiment compleet. Het volledige overzicht van het assortiment vindt u in de brochure PrimeSource Cleaning (pdf) en producten zijn direct te bestellen via de webshop.

Uitgebreid hygiëne assortiment

Bent u op zoek naar hygiëneproducten voor uw toiletruimte, wasruimte of werkruimte? Wij hebben de juiste producten voor u geselecteerd. Het hygiëne-assortiment van PrimeSource is functioneel, eenvoudig in het dagelijks gebruik en het levert een perfect hygiënisch resultaat. Het PrimeSource hygiëne-assortiment wordt steeds verder uitgebreid en bestaat inmiddels uit: handdoeken, poetsrollen, zeep, toiletpapier, toiletbrilreinigers, luchtverfrissers, tissues, afvalbakken, damesverbandzakhouders, toiletborstelhouders, damesverbandservice. Alle producten zijn leverbaar inclusief dispensers. Bovendien is een groot aantal producten voorzien van het Ecolabel. Bekijk in onze PrimeSource catalogus het complete hygiëne-assortiment. 

Continu in ontwikkeling

Ons PrimeSource assortiment is continu in ontwikkeling. Naast hygiëneproducten bieden wij u ook andere producten onder ons private label. Denkt u hierbij aan plastic en kartonnen drinkbekers, latex handschoenen, aluminium- en rekfolie, draagtassen, tape, theelichten en disposable bestek. U vindt het complete assortiment in onze webshop.

Neem gerust contact met ons op om te horen hoe u kunt besparen op uw kosten.