Klantbedrukte artikelen

Versterk uw imago met uw private label

Wilt u uw imago benadrukken en verstevigen? En wilt u zich onderscheiden van uw concurrenten? Zet dan een private label in op uw producten. De mogelijkheden voor klantspecifieke bedrukkingen zijn eindeloos. Het overgrote deel van het Bunzl assortiment kan speciaal voor u worden bedrukt! Of het nu gaat om uw disposables, guest supplies, kantoorartikelen, merchandise artikelen, tafelaankleding, zakken, tassen, pennen, slippers, badjassen, condiments of paraplu’s, voor alles biedt Bunzl een oplossing.

Professionele begeleiding en voorraadbeheer

Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van een complete lijn artikelen afgestemd op de uitstraling van uw bedrijf. Daarbij begeleiden wij u uiteraard in het proces van artwork en drukproeven. Dankzij onze jarenlange intensieve samenwerking met nationale en internationale relaties, kunnen wij u optimaal adviseren over de mogelijkheden om zo tot een perfecte invulling van uw wensen te komen. Bovendien kan Bunzl uw persoonlijk bedrukte producten voor u op voorraad houden en deze voorraad voor u managen. Hierdoor wordt ‘out-of-stock’ voorkomen en bent u in staat uw kostbare tijd efficiënt te benutten.

Persoonlijk advies

Er is zo verschrikkelijk veel mogelijk op het gebied van bedrukkingen, dat wij u verzoeken contact met ons op te nemen als u geïnteresseerd bent in een private label. Wij kunnen u heel veel voorbeelden laten zien om u te inspireren en kunnen u bijvoorbeeld ook informeren over milieuvriendelijke producten met logobedrukking, of luxe merkartikelen die gepersonaliseerd kunnen worden. Onze medewerkers adviseren u graag!