Keukenbenodigdheden

Onmisbaar: goed keukengerei

Goed keukengerei is onmisbaar op iedere horeca locatie. U kunt bij Bunzl terecht voor al uw keukenbenodigdheden: van klein keukenmateriaal als gardes, snijplanken, bakplaatpapier, frituurbenodigdheden, pannen en gastronormbakken tot dienbladen, regaalwagens of bordenrekken. In onze webshop vindt u het complete assortiment.

Lees meer over ons assortiment:

Romancelli Kokskleding

Voor een kok is goede kleding essentieel. Die wordt tenslotte de hele tijd gedragen, maar de look is tegelijkertijd niet onbelangrijk. Met de kledinglijn van Romancelli, merk van Le Nouveau Chef, bent u als kok verzekerd van comfortabele kokskleding, waarbij design en pasvorm continu uitgangspunt zijn bij de ontwikkeling.
Bunzl biedt met de lijn van Romancelli een compleet assortiment tegen een aantrekkelijke prijsstelling en voor een A-merk kwaliteit. Het assortiment bevat koksbuizen voor heren en dames, koksbroeken, halsschorten, sloven en koksmutsen. De kleding is vervaardigd van Europese stoffen (volgens Oekotex 100 standaard) en wordt in Europa geproduceerd om kwaliteit te waarborgen. De kleding is duurzaam, kleurecht en geschikt voor industriewas. U vindt het assortiment van Romancelli in de brochure (2 mb pdf) of direct via de webshop.