Hotelbenodigdheden

Alles voor uw hotel

Hotelbenodigdheden vindt u volop in het assortiment van Bunzl. Equipment voor uw hotelkamers, badkamers, lobby, vergaderzalen, restaurant en huishouding. Mooie hotel cosmetics voor uw gasten. Standaardartikelen en artikelen voorzien van uw eigen logo. Voor een uitgebreid overzicht verwijzen wij u graag naar onze webshop of naar onze uitgebreide Catalogus Hotel Equipment.pdf

Lees meer over het assortiment voor uw:

Green Key en Green Globe

MVO is een duidelijke trend in de hospitalitybranche. Steeds meer hotels doen hun best om een Green Key of Green Globe certificaat te bemachtigen. Bunzl adviseert hier graag bij en is daarom een samenwerking aangegaan met Duurzame Hotels. Lees meer over de samenwerking van Bunzl en Duurzame Hotels.

Bovendien heeft Bunzl een groot aantal milieubewuste oplossingen in het assortiment, die voldoen aan de eisen van Green Key of Green Globe. Een deel van deze oplossingen vindt u terug in ons Believe Bunzl assortiment. Heeft u vragen of wilt u weten hoe u nog duurzamer kunt ondernemen? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag!

Persoonlijk bedrukte artikelen

Een private label is een prachtige manier om imago te benadrukken en te versterken. Door voor uw eigen bedrukking te kiezen, laat u uw guest amenities of merchandise artikelen perfect aansluiten bij de uitstraling van uw hotel! Bunzl helpt u graag bij de ontwikkeling van een complete lijn private label artikelen. Van hotel cosmetics, verpakkingen en tassen tot suikerzakjes, servetten en relatiegeschenken.