BunzlCosmetics

Bunzl Foodservice heeft ruim 40 jaar ervaring met het ontwikkelen van hotelcosmetica & guest amenities voor onze klanten. In 2015 hebben we met onze Europese zusterbedrijven de krachten gebundeld en nieuwe cosmeticalijnen onder het merk BunzlCosmetics gelanceerd.

BunzlCosmetics: milieuvriendelijke combinatie van design en kwaliteit

BunzlCosmetics Gold collectieBunzlCosmetics is van hoge kwaliteit en biedt unieke en innovatieve designs. Daarnaast is elk product in de BunzlCosmetics lijnen milieuvriendelijk, diervriendelijk en duurzaam. Wanneer u kiest voor BunzlCosmetics, kiest u voor cosmeticalijnen met kwaliteit:

  • Vegan friendly (geschikt voor veganisten)
  • Ingrediënten en eindproduct dierproefvrij
  • 100% geproduceerd in Europa
  • Dermatologisch getest
  • Parabeenvrij
  • Volgens EU-cosmetische verordening (1223/2009/EG)

BunzlCosmetics collecties: BODYcare, Gold en Aroma

BunzlCosmetics heeft in de basis drie volledig vernieuwde collecties ontwikkeld, elk met een eigen uitstraling en geurbeleving. 

  • BODYcare is een frisse, moderne lijn die past in vrijwel elke omgeving
  • Gold is een klassiek vormgegeven lijn die direct een chic gevoel oproept
  • Aroma is de spa-lijn, ontworpen voor liefhebbers van luxe en wellness.

Een compleet overzicht van het BunzlCosmetics assortiment vindt u in de webshop. BunzlCosmetics BodyCare collectieOp welke collectie de keuze ook valt; elke collectie van BunzlCosmetics is van hoge kwaliteit, milieubewust, diervriendelijk en duurzaam – en daarmee de perfecte keuze.

Volledig ontwikkeld en geproduceerd in Europa

De verzorgingsproducten van BunzlCosmetics worden volledig ontwikkeld, gecontroleerd en geproduceerd in Europa. Dat is een bewuste keuze om de kwaliteit en daarmee samenhangende processen goed te kunnen waarborgen. De Europese wet- en regelgeving stelt hogere eisen aan cosmeticaproducten dan bijvoorbeeld in Azië het geval is. Zo bent u ervan verzekerd dat u uw gasten altijd de hoogste kwaliteit biedt.

Respect voor mens en dier

BunzlCosmetics producten bevatten uitsluitend natuurlijke geurstoffen en zijn vrij van parabenen en minerale oliën. Ze zijn uitvoerig dermatologisch en nikkel getest om de kans op allergische reacties te minimaliseren. BunzlCosmetics eindproducten en ingrediënten zijn volledig dierproefvrij. De standaard producten van BunzlCosmetics zijn onderscheidend door het veganist vriendelijk embleem, wat garandeert dat de producten vrij zijn van dierlijke ingrediënten.

Milieu als belangrijke kernwaarde

Naast respect voor mens en dier is het milieu een belangrijke kernwaarde in de ontwikkeling van BunzlCosmetics. Lees meer over onze milieubewuste hotelcosmetica

Maak kennis met onze nieuwe productlijnen en laat u inspireren door de laatste trends op het gebied van geur en uitstraling op de website van BunzlCosmetics.

Private label collectie op maat

BunzlCosmetics richt zich op de totale hotel- en recreatiemarkt. Naast de eigen productlijnen in verschillende stijlen en voor verschillende segmenten biedt BunzlCosmetics de mogelijkheid om samen met een deskundig team uw eigen lijn vorm te geven, volledig op maat. Samen maken wij een kwalitatieve collectie op maat, passend bij uw identiteit met een unieke geur en verzorgende eigenschappen om uw gasten verantwoord te verwennen. Ons designteam begeleidt u graag bij de ontwikkeling van uw eigen private label collectie waarbij uw gasten centraal staan.
Er is zeer veel mogelijk bij het samenstellen van uw private label collectie. U kunt geheel naar eigen wens uw collectie samenstellen uit o.a. shampoo, conditioner, bad- en douchegel, bodylotion, badzout, zeep, slippers, badjassen, kammetjes, schoenpoetsdoekjes, vanity kits (wattenstaafjes/wattenschijfjes), sewing kits (noodpakketje met naald en draad), dental kits (tandenborsteltje met tandpasta) en shaving kits (scheermesje met scheerschuim). Ons designteam vertelt u graag meer over de vele mogelijkheden.

Meer informatie over BunzlCosmetics?

Wilt u meer informatie ontvangen over BunzlCosmetics, neem dan contact op via info@bunzl.nl of 036-5478600. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers die u graag verder helpen! U kunt ook een kijkje nemen in de brochure BunzlCosmetics.