Assortiment

Het assortiment van Bunzl bestaat uit meer dan 16.000 artikelen. Hier ziet u een overzicht van onze productgroepen.

Klik hier om direct naar ons assortiment te gaan in de webshop.

Bakken en schalen

Een uitgebreide sortering aan verpakkingen en maaltijdoplossingen, waaronder hamburgerbakken, broodjesverpakkingen, saladshakers en menuschalen voor sluitmachines om zelf uw maaltijden te verpakken.

Bunzl Believe

Wilt u duurzaam ondernemen? Bunzl biedt een uitgebreid assortiment groene disposables en verpakkingen, die aansluiten bij uw MVO-beleid en de CO2-uitstoot verlagen.

BunzlCosmetics

Verwen uw gast én onderscheid uzelf van uw concurrenten met mooie hotel cosmetica. Bunzl biedt met BunzlCosmetics neutrale gastenartikelen, luxe merken, milieubewuste lijnen en lijnen bedrukt met uw private label.

Disposables

Een zeer uitgebreid assortiment kartonnen bekers, plastic glazen, wegwerpbordjes en bestek. Standaard, milieubewust en/of voorzien van uw eigen logo.

Dozen en verpakkingsmateriaal

Cateringdozen, pizzadozen, verhuisdozen, funboxen, gebaksdozen... Een goede kartonnen doos beschermt uw product tijdens transport en zorgt voor een mooie uitstraling.

Eten en drinken

Portieverpakkingen broodbeleg, koekjes en snoepjes, sauzen, condiments, koffie en thee.. het is dan wel geen non-food, maar u kunt het toch bij Bunzl kopen!

Folie en machines

Een uitgebreid assortiment folies, sluitmachines en foliedispensers. Bescherm uw producten goed met stretchfolie, rekfolie, aluminiumfolie, slagersfolie..

Hotelbenodigdheden

Hotelbenodigdheden in overvloed bij Bunzl: alles voor uw hotelkamers, badkamers, lobby, housekeeping, restaurant en vergaderruimtes. Ook volop private label mogelijkheden.

Kantoorartikelen

Kopieerpapier, pennen, post-itblokjes.. In ons assortiment Kantoorartikelen vindt u uw basisbehoeften voor op kantoor of in uw vergaderzaal.

Keukenbenodigdheden

Goed keukengerei is onmisbaar op iedere horecalocatie. Bunzl biedt een zeer groot assortiment keukenbenodigdheden.

Klantbedrukte artikelen

Wilt u uw imago benadrukken en verstevigen? En wilt u zich onderscheiden van uw concurrenten? Zet dan een private label in op uw producten. De mogelijkheden voor klantspecifieke bedrukkingen zijn eindeloos.

PrimeSource

Besparen op schoonmaak, vaatwas, hygiëne, disposables, folie en zakken? Kies voor PrimeSource: A-kwaliteit voor een scherpe prijs en altijd op voorraad.

Restaurantbenodigdheden

Een restaurant heeft veel nodig op non-food gebied. Bij Bunzl vindt u al uw servies, glaswerk, bestek, buffetartikelen, dienbladen, tafelaankleding en kaarsen. Standaard of bedrukt met uw private label.

Schoonmaak, hygiëne, HACCP

Een zeer compleet pakket aan schoonmaakartikelen. Chemicaliën, papierwaren, schoonmaakhulpmaterialen, artikelen voor persoonlijke hygiëne en alles op het gebied van HACCP. 

Tableware

Op zoek naar mooi porselein, glaswerk of bestek? Door samenwerkingen met topleveranciers biedt Bunzl voor iedere wens en ieder budget een mooie oplossing.

Tafelaankleding

Met mooie tafelaankleding creëert u in een handomdraai de gewenste sfeer in uw restaurant. Mooie tafelkleden, tafellopers, napperons, servetten en kaarsen en dat alles in talloze kleuren en dessins.

Tassen

Tassen in alle soorten en maten: luxe lusdraagtassen, big shoppers, papieren of plastic draagtassen, simpele hemdtasjes of duurzame jute tassen. Uiteraard zijn er volop mogelijkheden voor uw eigen bedrukking.

Zakken

Zoekt u afvalzakken, spuitzakken op oplossingen op het gebied van verpakkingen van etenswaren? Bunzl biedt volop keuze in afmeting, kleur, materiaal. Kiest u voor goedkoop, milieubewust of gepersonaliseerd? Alles is mogelijk.