Fruitvliegjes vangen doe je met de Fruit Fly Ninja

1 juni 2018

Fruitvliegjes vangen doe je met de Fruit Fly Ninja

Fruitvliegjes, iedereen kent ze wel. Het zijn van die vervelende kleine vliegjes waarvan de aanwezigheid aanzienlijk toeneemt tijdens de lente- en zomermaanden. Fruit Fly Ninja is hiervoor de 100% natuurlijke oplossing in de vorm van een kleine en discrete val met een zeer sterke lokstof.

Bunzl speelt met de innovatieve Fruit Fly Ninja in op de groeiende vraag naar een oplossing voor het onhygiënische fruitvliegjesprobleem waar veel bedrijven zoals horecagelegenheden en supermarkten mee kampen zodra de temperatuur in Nederland stijgt.

De fruitvliegval is uiterst effectief: het plastic flesje beschikt over een sterke lokstof en kan dankzij de plakstrip op een discrete plaats dichtbij de fruitvliegjeshaard worden bevestigd, zoals de fruitschaal, de vuilnisbak, de biertap, de emballageband of de sapmachine. De vliegjes kruipen via een trechtertje in het flesje en kunnen er niet meer uit. De lokstof is ‘food grade’, wat wil zeggen dat gebruikers het flesje veilig in de buurt van consumptiegoederen kunnen plakken.

Duurzame val
De Fruit Fly Ninja is tot 70 procent effectiever gebleken dan andere fruitvliegvallen, waardoor gebruikers de derving van groente en fruit kunnen verminderen en verspilling kunnen tegengaan. Het valletje is milieuvriendelijk, omdat de lokstof biologisch afbreekbaar is en de verpakking na gebruik kan worden gerecycled.

Groot succes  
Na de succesvolle introductie vorig jaar is Fruit Fly Ninja niet meer uit ons assortiment weg te denken. Dit komt doordat het valletje in al zijn eenvoud zeer effectief en voordeliger is dan alternatieve oplossingen. De voordelen kort samengevat:

- Effectief
- Biologisch afbreekbare onderdelen
- Food grade
- Geen geknoei
- Discreet uit zicht
- Stick & go!

Bestel de Fruit Fly Nina hier in onze webshop. Bent u nog geen klant? Registreer uzelf dan hier.

Reviews:

WestCord Fashion Hotel Amsterdam

"De fruit fly ninja werkt uitstekend. We hebben geen tot weinig last meer van fruitvliegjes! Het lijkt ons heel fijn om in de toekomst samen te werken en er samen voor te zorgen dat de vervelende vliegjes weg blijven."

Kevin Koole, F&B Manager, Rotterdam Ahoy
“Goede service en snelle levering. Daarnaast een fantastische oplossing voor het fruitvlieg probleem, direct na plaatsing resultaat. Wij zullen zeker in de toekomst eerder in het seizoen de Fruit Fly Ninja's gaan gebruiken.”

René Groot, General Manager bij Hilton Hotel Double Tree in Amsterdam
Onze vaste ongediertebestrijder kon het probleem niet oplossen. Toen kreeg ik vanuit mijn netwerk een tip over de Fruit Fly Ninja. We gaan hier zeker mee door, want het werkt. Ik zou dit product zeker aanraden aan collega’s.” 

Patrick Ryan, Owner Paddy Murphy’s Irish Pub, World Trade Centre, Rotterdam
“This product is, without a doubt, the most effective means of eliminating fruit flies that I have seen in the 20 years I have spent in the Pub business. We started using Fruitfly Ninja a number of weeks ago and the effect was huge. Safe, discreet and massively effective, I would expect Fruitfly Ninja to be a real game changer in this industry."