Marketing Specialist

Bunzl Foodservice

Where hospitality begins

Wil jij werken bij een jaarlijks groeiend internationaal gerenommeerd beursgenoteerd bedrijf dat al jaren een autoriteit is in onder andere de Foodservice branche? Waar je initiatieven mag nemen en hospitality hoog in het vaandel staat? Dan ga je het bij ons vast heel leuk vinden.

Bunzl Foodservice is onderdeel van een multinational en de grootste non-food leverancier van Nederland voor haar markten. Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit hotelketens, restaurants, cateraars, leisure organisaties en to go horecalocaties. Onze organisatie onderscheidt zich door verwachtingen van klanten te overtreffen, zeer gemotiveerde en toegewijde mensen, strategische partnerships en innovaties in producten en concepten.

Wij zoeken voor de afdeling E-commerce, content & design, bestaande uit 6 collega’s, per direct een

Marketing Specialist (fulltime/40 uur)
Standplaats Almere

 

Wat mag je vooral gaan doen?
Je bent als Marketing Specialist verantwoordelijk voor de verdere professionalisering en het uitbouwen van het merk Bunzl Foodservice en het uitrollen van onze On-Demand verkoopstrategie.

Dit doe je onder andere door story-telling, actief inzetten van de diverse social media kanalen, opstellen van persberichten en houden van interviews. Daarnaast ben je actief met het maken van presentatiemateriaal en geef je (mede) vorm aan evenementen. Je adviseert stakeholders op het gebied van marketing, signaleert saleskansen en helpt mee met het in de markt zetten van (innovatieve) producten.

De Marketing Specialist is een solistische rol waarin je veel vrijheid krijgt om het marketingbeleid zelfstandig vorm te geven.  Je wordt hierin ondersteund door collega’s van de afdeling en je hebt tevens contacten met de marketing collega’s van overige Bunzl vestigingen in Nederland. Je rapporteert aan de Commercieel directeur.

Hoe ga je dit doen?
Je hebt een resultaatgerichte hands-on mentaliteit. Je werkt zelfstandig, gestructureerd en accuraat. Je weet waar prioriteiten liggen en hebt hierbij oog voor verschillende belangen.

Je bent een bouwer, leergierig en neemt initiatieven. Je bent enthousiast, goedgehumeurd en niet snel uit het veld geslagen. De uitdagingen waar we tegen aanlopen beschouw jij als de jouwe; je zou dat ‘eigenaarschap’ kunnen noemen. Je vindt het niet erg als je collega’s zo nu en dan even een balletje hooghouden. En bij echt goede muzieknummers stoor jij je er niet aan als de muziek even hard aan staat.

Wij verwachten

  • Minimaal 2 jaar ervaring in B2B marketing;
  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring op gebied van projectmanagement;
  • Communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
  • Kennis van de hotel en/of foodservice industrie in een pre.

Je kiest voor Bunzl omdat

  • wij jou een uitdagende functie bieden binnen een open en innovatieve onderneming waar kwaliteit, service, professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan;
  • je ruimte en vrijheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien;
  • wij jou een passende beloning geven voor je werkzaamheden.

Dus waar wacht je nog op? Een nieuwe carrière ligt op je te wachten met eindeloze mogelijkheden.

Denk jij dat je het verschil kunt maken voor Bunzl? Grote kans dat wij je dan uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Wij zien je motivatie en CV graag tegemoet via vacatures@bunzl.nl t.a.v. Esther Markman, HR manager. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Philippine van der Putten, commercieel directeur via 036-5478600.