Brochures

Bunzl ontwikkelt regelmatig nieuwe brochures en catalogi. In onze algemene catalogus (Foodservice catalogus) vindt u een greep uit ons volledige assortiment. Daarnaast hebben wij specifieke brochures ontwikkeld voor deelassortimenten.

Bent u op zoek naar specifieke producten of informatie? Klik dan op één van de onderstaande titels om de brochure of catalogus te downloaden. Of kijk direct in onze webshop.

PrimeSource Cleaning
Binnen ons PrimeSource assortiment bieden we een uitgebreide lijn aan professionele, kwalitatieve en milieubewuste schoonmaakproducten voor gebouwonderhoud, de vaatwas en de professionele keuken die u bovendien een aanzienlijke kostenbesparing kan opleveren. Het volledige overzicht van het assortiment vindt u in de brochure PrimeSource Cleaning (pdf)  Bij alle producten wordt de duurzaamheid duidelijk aangegeven in de vorm van het Ecolabel, AISE symbool en/of het Nordic Ecolabel.

Hotelcosmetica

Onder het merk BunzlCosmetics lanceren we drie vernieuwde productlijnen, elk met een eigen uitstraling en geurbeleving. Bodycare is een frisse, moderne lijn die het goed doet in vrijwel elke omgeving. Gold is een klassiek vormgegeven lijn die direct een chic gevoel oproept. Aroma is de spa-lijn, ontworpen met liefhebbers van luxe en wellness in het achterhoofd. Bekijk de lijnen in de BunzlCosmetics brochure (pdf, 4MB), waar u tevens de aanvullende service artikelen kunt bekijken.

Foodservice Catalogus

Een selectie uit ons volledige assortiment disposables, hygiëneproducten en verpakkingen in alle soorten en maten. U vindt hier alles voor uw hotel, restaurant, recreatiebedrijf of horeca-outlet.

Een afvalbak voor iedere ruimte

Een brochure vol afvalbakken: voor iedere ruimte is er een oplossing. Van mooie pedaalemmers en vlamdovende afvalbakken tot food safety bins en containers. 

PrimeSource Hygiene Catalogus

Wilt u besparen op uw hygiëneproducten? Kies dan voor poetsrollen, toiletpapier en handdoeken van ons private label PrimeSource. Uiteraard zijn ook de bijbehorende dispensers bij ons verkrijgbaar. Met PrimeSource kiest u voor A-kwaliteit tegen een goede prijs. In de vernieuwde brochure vindt u alle producten uit de PrimeSource hygiënelijn en kunt u direct zien welke producten voorzien zijn van het Europees Ecolabel.